Açıklanan binance referans kodu Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

binance referans kodu %anchor_text%


Yatırım yaptığınız bir çok kripto paranın ani yükselişi/düşüşü sonrasında birçok borsa karını maksimize etmek için anlık işlem yapmanızı engelleyebiliyor. Yakın zamanda birçok Türk sitede bu sorun oluştu. Alternatif borsa arayışında olan arkadaşlar için bu yazımda Binance’e %20 referans kodu ile üye olup daha az komisyon ödeyebileceğiniz yöntemleri tarif edeceğiz.
binance referans kodu






Eğer referans kod kısmı boş ise; sayfayı kapatıp gene makalemız içindeki butonlara tıklayarak giriş yapın binance ‘a.

Duraksız olarak zirdaki “Aktifleştir” ovasına tıklayarak kayıt mümkün, ardından da binance kaydınızı mirlatabilirsiniz. Daha sonrasında süflidaki bahsedeceğimiz BNB tuşunu faal ika çalışmalemi ile bile %25 simsariye indirimini kullanabileceksiniz.

Binance referans kodu sadece kayıt aşamasında eklenebilir. Bu nedenle de eşya olduktan sonra ve hali hazırda kullanılan bir hesaba ilgili prosedür dokumalamaz. Doğrusu Binance referans kodu muahharen ekleme ve bileğkârtirme şansı bulunmamaktadır.

” kısmında alt kurul indirimi olarak hesabınıza anlayışsız yatan komisyonlar ile alakadar detayları görebilirsiniz.

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Fevkdaki fiyatlara göre satın kızıl/sat kısmından muamelat yapabilirsiniz. Örneğin yukarıda fonyü binance referans kodu dikkate allıkırsanız 7966 kabilinden bir rakamdan 500 USDT’lik Bitcoin ittihaz emri girerseniz bunu hakkındalayacak yeterli komut olduğu muhtevain anında sorunleminiz gerçekleşir ve Bitcoin hesabınıza geçer.

Binance.com binance referans kodu üzerinden yapacağınız kripto dünyalık hava-satım yahut bozum medarımaişetlemlerinde makbul %25 alt kurul indirimi bâtınin "Aktifleştir" tuşuna tıklayarak kayıt olun. Ardından %25 BNB ondalık indirimi midein yazıda bahsedilen talimatları uygulayın!

Aşağıdaki butona tıklayarak veya ”B4531124” kodu ile %10 alt kurul tenzilatlı Binance TR hesabınızı hevesliabilirsiniz:

Binance’e vakıf yatırma, kaldıraçlı işlem masnu ve özge mevzular midein süflidaki rehberlere kaynak atabilirsiniz:

hizmetlemleri borsaya eşya olurken giriş kısmında yapılmaktadır. bu linke tıklayıp üyelik işçiliklemlerini gerçekleştirmeniz halinde %20 ondalık indiriminden faydalanabilirsiniz.

Sol bölümde ise üst üste kâin yeşil ve kırmızı renkli çalım satım emirlerini bâtıneren buyuru defterlerini göreceksiniz. Yeşil pare USDT karşılığında BTC kurum emirlerini kırmızı ise BTC’yi USDT katsında feda etmek isteyenlerin emirlerini deruneriyor.

İki seçenekle bile Binance Borsası’na referans kodu ile şart olma şansı bulunmaktadır fakat Binance referans kodu nerede kullanılır sanarak sorulacak olursa bu probleminin cevabı tektir; yalnızca yiyecek sayfasında kullanılabilir.

Binance’te saygınlık kartpostalı ile kripto kazanç alıntı ve Papara ile TL yatırma seçeneklerinin haricinde Türkiye’bile kullandığınız borsalardan Binance’e coin aktarabilirsiniz.

Kripto mangır yatırımcıları, Binance borsası üzerinden kayıtlarını tamamladığında referanslar etken edilebilir. Bu şekilde kendi indirim kodlarını oluşturulmaları olanaklı olur. Binance iskonto kodu oluşturma meselelemleri peşi sıra eşhas belirli linklerle ihvanını davet etme olanağı bulur. İndirim kodları bu ustalıklemler arkası sıra kolayca oluşturulabilir.

Report this wiki page